Libri I Gatimit Për Dietën Master Golo 2023 (Paperback)

Libri I Gatimit Për Dietën Master Golo 2023 By Zamira Toska Cover Image
$45.99
Usually Ships in 1-5 Days

Description


GOLO bazohet n konceptin se marrja n n kontroll e insulin's suaj - n vend q thjesht t reduktoni marrjen e kalorive ose t shkurtoni grupe t t ra ushqimore - sht el si p r nj metaboliz m q funksionon si duhet; pasi metabolizmi juaj t funksionoj m mir , ju mund t humbni pesh dhe ta mbani at m leht , sipas faqes's internetit t kompanis .


Ka disa hormone q mendohet se p rfshihen n oreksin, metabolizmin dhe menaxhimin e pesh's, dhe GOLO fokusohet n insulin n, e cila supozohet t rregulloj sheqerin n gjak. E th n thjesht, kur insulina juaj nuk po b n pun n e saj p r t shp rndar energjin te qelizat tuaja, sheqeri q ndron n gjakun tuaj dhe trupi juaj e ruan at shtes si yndyr . Ideja e GOLO-s sht se do t'i sjell nivelet e insulin's dhe sheqerit n gjak aty ku i takon, duke ju ndihmuar t p rdorni energjin n m nyr efikase.


Plani i vakteve n vetvete sht "p rzierje dhe ndeshje", sipas Jennifer Brooks, presidente dhe bashk themeluese e kompanis . Nj broshur liston ushqimet e lejuara (t cilat jan t gjitha ushqimet e gatshme si mish, perime dhe fruta) me udh zime se sa mund t hani n do vakt.

M pas zgjidhni nj deri n dy racione nga secila kategori: proteina, karbohidrate, perime dhe yndyrna p r t krijuar vaktin tuaj; Ky kombinim, thot ajo, sht krijuar p r t mbajtur t q ndrueshme sheqerin n gjak dhe p r t shmangur urin .

Product Details
ISBN: 9781805425564
ISBN-10: 1805425560
Publisher: Zamira Toska
Publication Date: January 3rd, 2023
Pages: 272
Language: Albanian