Anti Inflammatoir Dieet - Ontstekingsremmend Dieet om Ontstekingen te Bestrijden en het Immuunsysteem te Versterken. Een Compleet 14 Daags Dieetplan v (Paperback)

Anti Inflammatoir Dieet - Ontstekingsremmend Dieet om Ontstekingen te Bestrijden en het Immuunsysteem te Versterken. Een Compleet 14 Daags Dieetplan v By Murilo Castro Alves Cover Image
$17.99
Email or call for price

Description


Wil je jezelf beschermen door goede voeding? De vatbaarheid voor infecties verminderen? Het immuunsysteem versterken? De progressie van chronische ziekten tegengaan?

Zo ja, dan is dit het juiste boek voor u

Deze bundel werpt licht op symptomen, diagnoses, therapie n, behandelingen, en biedt een eetplan voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

U hoeft zich geen zorgen te maken, ontstekingen kunnen op eenvoudige manieren worden bestreden.... Je hoeft alleen maar het juiste voedingsplan te volgen, want het begint allemaal met wat we eten.

Een 14-daags voedingsplan over het anti-inflammatoire dieet wordt geschetst in het boek, waar wordt gespecificeerd hoe het dagelijks welzijn kan worden bevorderd en hoe de ontstekingsstaat kan worden gestopt, terwijl enorme voordelen voor het immuunsysteem worden gewaarborgd.

Het ontstekingsremmende dieet is de perfecte gids om te beginnen met het verzorgen van je lichaam terwijl je gewicht verliest, Dr. Murilo Castro Alves, zet de zaken op een rijtje door een complete, stap-voor-stap gids aan te bieden met snelle en praktische recepten om levenslange gezondheid te bereiken.

Product Details
ISBN: 9798201898069
Publisher: Murilo Castro Alves
Publication Date: July 18th, 2022
Pages: 136
Language: Dutch